Language:

Studios Apartments Villas

Privacy Policy

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ  ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ 2016/769 (GDPR)

Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων αποτελεί προτεραιότητα για εμάς και η εταιρεία μας λαμβάνει τα απαραίτητα μέσα για την ασφαλή φύλαξη και διαβίβασή τους.
Στα καταλύματά μας του Eye Q Resort προσπαθούμε πάντα να παραδώσουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, αλλά και εμπειρίες της Σκιάθου. Έχουμε αναπτύξει πολιτική διασφάλισης προσωπικών δεδομένων, για να εξηγήσουμε τις πρακτικές μας σχετικά με τη διασφάλισης αυτών που συλλέγουμε. Μερικές αρμοδιότητες απαιτούν επίσης την ειδοποίηση σχετικά με άλλα μέσα συλλογής προσωπικών δεδομένων, για εκείνες τις αρμοδιότητες, αυτή η πολιτική εξηγεί επίσης τις πρακτικές μας σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα που λαμβάνονται από τις πηγές εκτός από τον δικτυακό μας τόπο, όπως οι γραπτές ή λεκτικές επικοινωνίες ή η ενημέρωση που έχουμε όταν επισκέπτεστε το ξενοδοχείο μας.

Παρακαλώ διαβάστε την πολιτική διασφάλισης προσωπικών δεδομένων προσεκτικά πριν μας παρέχεται οποιεσδήποτε πληροφορίες προσωπικού χαρακτήρα. Επίσης, σημειώστε ότι αυτή η πολιτική δεν ισχύει για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων τα οποία υπάγονται και ανήκουν στη σφαίρα ευθύνης τρίτων όπως π.χ. οι αερογραμμές, οι επιχειρήσεις ενοικίασης αυτοκινήτων και άλλοι φορείς παροχής υπηρεσιών, όπως επιχειρήσεις που οργανώνουν ή προσφέρουν πακέτα προσφορών.

Ποια στοιχεία σας συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε:
To Eye Q Resort, εφεξής “Eye Q Resort” ή “εμείς”, συλλέγει και διατηρεί στοιχεία που εσείς επιλέγετε να μας δώσετε και τα οποία είναι απολύτως απαραίτητα για τη σύναψη και εκτέλεση της μεταξύ μας σύμβασης, και συγκεκριμένα προκειμένου να ολοκληρώσουμε για λογαριασμό σας την κράτηση της προτίμησής σας.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο εκπλήρωσης της μεταξύ μας σύμβασης, συλλέγουμε τα ακόλουθα προσωπικά δεδομένα:
•    Προσωπικά στοιχεία και στοιχεία επικοινωνίας:  όνομα, επώνυμο, ταχυδρομική διεύθυνση, email, αριθμός σταθερού και κινητού τηλεφώνου ή φαξ, αριθμός διαβατηρίου/ ταυτότητας και φωτοαντίγραφά τους
•    Ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα: εθνικότητα
•    Οικονομικά στοιχεία: ΑΦΜ, αριθμός λογαριασμού, στοιχεία πιστωτικής κάρτας, εφόσον είναι απαραίτητα.
•    Λοιπά στοιχεία: αριθμός κράτησης, ημερομηνίες, τύπος δωματίου ή/και διαμονής.

Σκοποί για τους οποίους επεξεργαζόμαστε τα στοιχεία σας:
Σκοπός της συλλογής και επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων είναι η εκτέλεση της μεταξύ μας σύμβασης, και συγκεκριμένα η ολοκλήρωση της κράτησης της επιλογής σας.
Τα στοιχεία επικοινωνίας που μας δίνετε, χρησιμοποιούνται προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας για οποιοδήποτε θέμα μπορεί να προκύψει σχετικά με την κράτησή σας ή για να σας ενημερώσουμε σχετικά με ταξιδιωτικές προσφορές του Eye Q Resort που μπορεί να σας ενδιαφέρουν, κατόπιν ρητής συγκατάθεσής σας.  

Δημιουργία προφίλ πελάτη – Διαφήμιση:
To Eye Q Resort δεν επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα σας ώστε να δημιουργεί εξατομικευμένα προφίλ πελατών για διαφημιστικούς σκοπούς. Ωστόσο, εφόσον έχετε





δώσει το email σας και τη συγκατάθεσή σας ή έχετε πραγματοποιήσει κράτηση ή έχετε αλληλογραφήσει ή έχετε συμπληρώσει τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος του Eye Q Resort, μπορεί να λαμβάνετε ηλεκτρονικά μηνύματα (emails) με ενημερώσεις και προσφορές μας.
Σε κάθε περίπτωση, εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε τα ενημερωτικά emails μας, το Eye Q Resort σας δίνει τη δυνατότητα opt out, δηλαδή άρσης της συγκατάθεσής σας για λήψη μηνυμάτων, σε κάθε email που λαμβάνετε από εμάς.

Πώς φυλάσσονται τα δεδομένα σας και για πόσο χρόνο:
Τα προσωπικά στοιχεία σας ή/και τα φωτοαντίγραφα διαβατηρίων ή ταυτοτήτων που αποστέλλονται σε εμάς ηλεκτρονικά ή μας παραδίδονται ή εκτυπώνονται αμέσως σε έντυπη μορφή και καταστρέφονται εντός 24 ωρών από την ολοκλήρωση της κράτησής σας, με ειδικό καταστροφέα εγγράφων. Δεν φυλάσσονται σε ηλεκτρονική μορφή, αλλά διαγράφονται αμέσως μόλις εκτυπωθούν σε έντυπη μορφή.
Τα λοιπά προσωπικά στοιχεία σας και στοιχεία επικοινωνίας, όπως τηλέφωνα ή αριθμοί κρατήσεων,  διατηρούνται μέχρι και την ολοκλήρωση της κράτησής σας και του ταξιδιού σας, το αργότερο δε μέχρι πέντε έτη μετά την ολοκλήρωση του ταξιδιού σας, και εν συνεχεία καταστρέφονται.

Τα δικαιώματά σας:
Έχετε δικαίωμα:
Να ζητήσετε τη διόρθωση των προσωπικών σας δεδομένων αν αυτά είναι εσφαλμένα ή ελλιπή.
Να ζητήσετε πληροφορίες για το ποια προσωπικά σας δεδομένα τηρούμε, για πόσο χρονικό διάστημα.
Να λάβετε τα προσωπικά σας δεδομένα, εφόσον τα διατηρούμε ακόμα ή να ζητήσετε τη διαγραφή τους.
Να ανακαλέσετε οποιαδήποτε στιγμή την ήδη παρασχεθείσα συγκατάθεσή σας για επεξεργασία ή διαβίβαση των προσωπικών σας δεδομένων. Στην περίπτωση αυτή, το Εye Q Resort θα σταματήσει την οποιαδήποτε επεξεργασία ή διαβίβαση των δεδομένων σας, χωρίς αυτό να επηρεάζει τη νομιμότητα κάθε επεξεργασίας μέχρι την ανάκληση της συγκατάθεσής σας.
Να ανακαλέσετε οποιαδήποτε στιγμή τη συγκατάθεση σας για λήψη ενημερωτικών email για τις ταξιδιωτικές προσφορές μας.

Ερωτήσεις:

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις που αφορούν τους όρους xρήσης ή όσον αφορά τους τρόπους επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων από το Eye Q Resort, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, τηλεφωνικά ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση :

Eye Q Resort - Υβόννη Γεωργάνου
Φτελιά – Μεγάλη Άμμος

370 02 Σκιάθος

Τηλ. 24270 29238

Εmail.: info@e-q.gr


Τέλος, αν θεωρείτε ότι έχουν παραβιαστεί τα προσωπικά σας δεδομένα, έχετε το δικαίωμα να προσφύγετε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Photos Galleries

Chinese proverb. ''One picture is worth ten thousand words"! Visit the albums with photos from Skiathos and from Eye Q Resort:
Eye Q Photos Skiathos Photos

Destinations from Eye Q

Click on button bellow for saw the directions to popular destinations from the Eye Q Resort:

Destinations from Eye Q Resort

QR Code